Skip to main content

Sponsoren Indoor Oosteind

Partners

Ecclesia

Ecclesia Intermediair bedrijven is er speciaal voor de maatwerkoplossingen van grote én complexe verzekeringsoplossingen. Wij helpen professioneel intermediair graag om risico’s van hun klanten door middel van maatwerk af te dekken. Onze motto is dan ook “Samen bewust en Gerust Vooruit”.

Daarnaast wil Ecclesia bijdragen aan bewust en gerust Nederland voor iedereen. Daarom zetten we onze kennis en ervaring ook in op plekken waar onze business niet van nature komt. We willen begrijpen waarom mensen onbewuste keuzes maken en zich niet gerust voelen. Waardoor ze vaak ook niet verder komen. We willen niet alleen naast onze business goed doen voor onze omgeving, maar ook met onze business.

 

Color Metaaldesign

Wij zijn Color Metaaldesign, expert op het gebied van zowel constructieve metaalbewerking als het conserveren van metaal.
Daarnaast zijn wij producent, dienstverlener én kennispartner binnen de ontwikkeling van hoogwaardige industriële producten.

Dongemond Verf

Vertrouwd, zeer ervaren, flexibel en laagdrempelig. Al sinds 1946 biedt Bunkercentrum Dongemond een perfecte service en kwalitatief hoogwaardige producten voor een doe-het-zelf prijs. Bunkercentrum Dongemond is een begrip in de wereld van de scheepvaart, watersport en de industrie. Ook richt het veelzijdige familiebedrijf zich op de zzp-er in de bouw en de particulier uit de omgeving van Geertruidenberg. Het brede assortiment, het hoge serviceniveau en de kennis van de markt maken van Bunkercentrum Dongemond een vertrouwde en flexibel opererende partner voor de klant. Bunkercentrum Dongemond: het ontzorgen van de klant als grote drijfveer.

Via De Lens Fotografie

Foto’s brengen herinneringen tot leven en deze herinneringen voor later maak je nu. 

Silvia Struik van Via de Lens Fotografie uit Oosterhout, legt de momenten voor je vast die je voor Altijd dichtbij je wilt houden. 
De momenten die je nooit meer wilt vergeten. 
De momenten die troost bieden.
Hierbij zijn al je wensen en ideeën bespreekbaar of dat nu gaat om een bruiloft, begrafenis, jubileumfeest, familieportret, zwangerschap, day in life of wat dan ook, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 
Silvia is enthousiast, meedenkend en houd van spontane momenten. 

“Ik zie je graag voor mijn lens!”

Raadhuis Advies

Wij zijn Raadhuis Advies: een team van deskundige adviseurs met ruime ervaring in proces- en projectmanagement van kleine en grote opgaven, binnen een breed spectrum aan werkvelden. We werken slim, stellen de mens centraal en leveren kwaliteit.

Manege Buitenhorst

In 1975 werd manege Buitenhorst gebouwd door Antoon Jespers in het Brabantse Oosteind.
Het bedrijf heeft in de laatste 40 jaar een grote ontwikkeling doorgemaakt.
De dagelijkse leiding is in handen van Johan, Marion en Monique Jespers.

Manege Buitenhorst is een zeer veelzijdig bedrijf. We verzorgen zowel manege en privé lessen als pensionstalling. Uw paarden kunnen worden uitgebracht op wedstrijd of u kunt uw merrie of hengst klaar laten maken voor de keuring.
Tevens worden er in de periode tussen september en maart concoursen georganiseerd en keuringen gehouden.

Ook hebben we regelmatig goede paarden en/of pony’s voor de verkoop staan en zijn we actief in de fokkerij en worden er ieder jaar gemiddeld 3 a 4 veulens bij ons geboren.

Strago Electro

Een stroom aan oplossingen. Dat is wie wij zijn en wat wij doen, al sinds de oprichting in 1957. Waar we toen voornamelijk auto-elektrische reparaties uitvoeren, zijn we nu gespecialiseerd in zes verschillende disciplines. Onze kracht ligt in:

 • Scheepsinstallaties
 • Installatietechniek
 • Panelenbouw
 • Machinebouw
 • Sportveldverlichting
 • Zonne-energie

Binnen deze disciplines zetten wij ons dagelijks in voor onze klanten en streven wij naar de hoogste kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

BVD Bestrating B.V.
BVD Bestrating B.V.

BVD Bestrating B.V. is de specialist op het gebied van (sier)bestrating voor zowel particulieren als voor bedrijven en overheid.  Ook op het gebied van grondwerk bent u hier aan het juiste adres.

Sub-Hoofdsponsoren

Avia van Geloof
HorSemolen
Berger Oomen Montage
Ruitersportcentrum de Roosberg
IDIS Nederland B.V.
Invictus
Lipica Rijlaarzen
Vente Paardenvoeding
V&R Equestrian Footings
GJH Trailers & Aanhangers
Pluimveebedrijf Johan Stoop
1,2,3 Machineverhuur
VTV Horsetrucks
Verbo
Timmermans Verzekeringen

 • Manege Buitenhorst
 • Raadhuis Advies
 • Color Metaaldesign
 • Via De Lens Fotografie
 • Strago Electro
 • Ecclesia
 • BVD Bestrating B.V.
 • Dongemond Verf